A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Всеукраїнський конкурс «День зустрічі птахів»

Дата: 08.02.2019 00:08
Кількість переглядів: 18

       КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» запрошує учнів середнього і старшого віку до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «День зустрічі птахів», який проводиться з 15 лютого до 30 квітня 2019 року.

       Мета конкурсу - привернути увагу школярів до охорони птахів, навчити навичкам майстрування і розвішування штучних гніздівель для птахів. Відродження дитячого свята « День зустрічі птахів».

       Терміни конкурсу

       Конкурс проводиться з 15 лютого2019 року по 30 квітня 2019 року. Матеріали на конкурс оргкомітет приймає від його учасників до 30 квітня 2019 року включно(за поштовим штемпелем) за адресою:02218, м. Київ, вул. Райдужна, б.31, кв.48 з позначкою на конверті: « На конкурс «День зустрічі птахів-2019». Листи направляти тільки простими листами Укрпоштою.

         Спеціально нагадуємо - розвішування годівниць не відноситься до теми цього конкурсу!

Увага! Конкурс є індивідуальним. Розвішування пташиних будиночків необхідно провести з 15 по 30 березня 2019 року .

       Матеріали на конкурс

       1. Творча номінація

       До неї відноситься:учасник конкурсу повинен опублікувати статтю у місцевій пресі, у якій розповідається про проведення «Дня зустрічі птахів - 2019» у вашому місті, селі. Надруковану в газеті статтю треба надіслати на адресу журі конкурсу. Статті , які написали, батьки, вчителі та керівники гуртків на конкурс не приймаються.

       2. Практична номінація

       Учасник конкурсу повинен особисто виготовити і розмістити у сквері, парку, лісі як мінімум 2 пташині будиночки (гніздівлі). Шанси отримати перемогу підвищуються , якщо будуть виготовлені і розвішані не звичайні шпаківні, а гніздівлі для білого лелеки, синиці, горихвістки, сови, сича, дуплянки для кажанів (схеми таких гніздівель можна знайти на сайті Київського еколого-культурного центру).

  Необхідно надіслати фотографії, які відображають виготовлення і розвішування учасником конкурсу пташиних будиночків (гніздівель).

       Учасник конкурсу може брати участь як в одній із номінацій,так і зразу в обох.

    Положення про конкурс «День зустрічі птахів – 2019» знаходиться на сайті Київського еколого-культурного центру на сторінці http://ecoethics.ru/zoozaschita/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень