A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

2 жовтня - Міжнародний день соціального педагога

Дата: 02.10.2019 08:16
Кількість переглядів: 6

Міжнародний день соціального педагога, що припадає на 2 жовтня, став відзначатися зовсім недавно. На черговій XVII Міжнародної конференції соціальних педагогів, яка відбулася в Копенгагені в травні 2009-го, де серед учасників були представлені 44 країни, і було засновано це професійне свято.

 

Проблемні діти і підлітки завжди викликали з боку освітньої системи підвищену увагу і особливі підходи. Нерідко ця увага виявлялась своєчасною і дозволяла домагатися позитивних результатів. Зняти з дитини клеймо важкого підлітка - це надзвичайно важка праця, що вимагає від педагога глибокого розуміння, любові і нескінченної турботи про внутрішній світ свого підопічного.

Значення, яке несуть для суспільства соціальні педагоги, неможливо виміряти ніякими показниками. Багато успішних людей, яких раніше вважали важкими підлітками, а нині вони займають у суспільстві гідні місця, нерідко згадують своїх наставників теплими словами, відчуваючи до них почуття глибокої поваги.


У Міжнародний день соціального педагога ми приєднуємося до привітань на адресу цих висококваліфікованих фахівців і бажаємо їм успіхів і любові, перемог і радості в їх життєво необхідної всім нам праці! Зі Святом всіх соціальних педагогів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень