A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Вісті зі шкіл

Дата: 09.04.2021 08:33
Кількість переглядів: 4

7 квітня відзначався Всесвітній день здоров’я. Саме цього дня в 1948 році набув чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров’я, підписаний у липні 1946. З 1950 року Всесвітні дні здоров’я відзначаються щороку 7 квітня.

Флешмоб

 

                

Заклади освіти громади долучилися до проведення тематичних заходів, так у Подібнянському ЗЗСО було проведено флешмоб за участю учнів 1-4 класів, змагання «Здоровими бути - про всі хвороби забути», заняття гуртка «Країна здоров’я» на тему «Подорож у Країну здоров’я», гімнастичні вправи «Від красидо здоров’я» .

 

Молодецький ЗЗСО долучився до проведення Всесвітнього дня здоров'я. Головна мета свята - звернути увагу школярів на важливість здорового способу життя та профілактики захворювань. Для цього у Молодецькому закладі освіти було проведено бесіду медсестри з молодшими школярами на тему: "Здорове харчування. Вітаміни, їх значення для організму людини. Авітаміноз"; веселу руханку для 3 класу "В здоровому тілі - здоровий дух";  флешмоб на свіжому повітрі; тематичні заняття.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень