A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

День Європи у Маньківському районі

Дата: 25.05.2018 08:34
Кількість переглядів: 5

     Відповідно до сучасного етапу взаємовідносин України з Європейським Союзом у закладах загальної середньої освіти Маньківського району з 14-18 травня пройшов тиждень присвячений Дню Європи.

       Організовано низку заходів культурного, освітньо-пізнавального, інформаційного та розважального характеру.  У закладках загальної середньої освіти району проведено флешмоби «Україна – це Європа», «Україна на прапорі ЄС» під час яких діти знайомилися з історією виникнення Європейського Союзу, країнами, які в нього входять та традиціями відзначення Дня Європи в Україні; святкові заходи – заочна подорож  «Сто метрів до Європи», парад ігор народів Європи, презентації історії і культури країн Європи, виставки «Україна – це Європа».

         У рамках заходу відбулись тематичні класні години, години спілкування, виховні години на тему: "Європейський вимір", "Я - європеєць", конкурси стінгазет та рефератів "Європейський Союз", "Європейські країни"; тематичні вікторини, інтелектуальна ігри "Що я знаю про європейські країни?", "Крокуємо по країнах Європи", «Наш європейський дім», «Імідж України в Європі», «Україна – ЄС: сучасний етап взаємовідносин», «Марафон ерудитів», «Що я знаю про ЄС», «Країни та міста Європи», «Чий стяг».

       Наймасовішим був конкурс малюнка на асфальті «Земля моєї мрії», «День Європи в Україні», «Страви країн Європи», "Крокуємо країнами Європи".

      У шкільних бібліотеках оформлено книжкові виставки, проведено Інтернет - подорожі «По столицях Європи», «Європа туристична», «Європа - спільна спадщина»; бесіди, години історії «Україна – країна європейська», "Україна в Європейській співдружності", "Україна у контексті сучасних геополітичних реалій"; перегляд відеороликів «Створення Європейського Союзу», «Як влаштований Європейський Союз», «Європа починається з тебе», «Для всіх як для себе», «Історія Євросоюзу».

          Завдяки цим заходам учні розширили знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн.

    

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень