A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар вчителів іноземних мов

Дата: 01.12.2017 08:43
Кількість переглядів: 5

         27 листопада 2017 року на базі Молодецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів іноземних мов з теми  “Формування особистості здатної до навчання, самовдосконалення шляхом використання традиційних та інноваційних технологій”,  в  якому  взяли участь як досвідчені так і молоді спеціалісти.        

        Учасники семінару  відвідали урок англійської мови у 5 класі на тему «My family», який провела вчитель ІІ категорії Довбуш Ірина Андріївна. До уваги присутніх була запропонована презентація роботи вчителя на тему «Оптимізація поєднання традиційних і нетрадиційних методів – умова підвищення ефективності вивчення англійської мови».

          Особливо сподобався гостям позакласний захід з англійської мови «Thanksgiving day», на якому висвітлювались сторінки історії святкування цього свята в Америці. Велика підготовка передувала святу – це і розучування пісень, віршів, виготовлення декорацій, створення мультимедійного та музичного супроводу. У виховному заході брали участь учні 4-9 класів, які відповідально поставились до підготовки і продемонстрували свої акторські вміння. 

         Під час теоретичної частини методист РМК Килимниченко Ю. М. ознайомила присутніх з новими вимогами проведення ЗНО-2018 з іноземних мов.

      На завершення семінару всі учасники семінару взяли участь у «Відкритому мікрофоні» на тему «Нові підходи до викладання англійської мови в загальноосвітніх школах».

       Як підсумок, вчителі дійшли одностайного висновку, що сучасний урок англійської мови повинен бути максимально унаочнений, з використанням інформаційних технологій, носити комунікативну та соціокультурну направленість. Семінар пройшов у дружній, творчій атмосфері.

    

                                       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень