A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Протоколи роботи шкіл оприлюднять найближчим часом

Дата: 16.07.2020 08:45
Кількість переглядів: 6

      Міністерство охорони здоров'я спільно з Міністерством освіти і науки розробляють алгоритми, за якими з 1-го вересня відбуватиметься навчальний процес у закладах освіти.

       Про це під час брифінгу повідомив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, відповідаючи на запитання організації навчання з 1-го вересня.

       «Звичайно ми хочемо, щоб наші діти повернулись до звичайного режиму навчання. Щоб вони пішли у школу особливо 1-го вересня. Covid вносить свої корективи. Тому ми зараз в умовах адаптивного карантину розробляємо механізми і правила, в який спосіб наші діти будуть навчатись», - зазначив Степанов.

        Він наголосив, що правила визначатимуть умови, за яких діти зможуть навчатись у звичайному режимі, умови, за яких навчання відбуватиметься у дистанційному режимі, а також умови поєднання звичайного та дистанційного навчання.

       «Разом з Міністерством освіти і науки ми розробляємо відповідні правила і алгоритми. Я думаю, що протягом тижня, максимум 10-ти днів ми все це чітко випишемо і звичайно одразу повідомимо в який спосіб, за яких умов і як будуть навчатись діти в наступному навчальному році», - сказав міністр.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень