A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Дата: 26.04.2019 08:57
Кількість переглядів: 6

      24 квітня 2019 року на базі Іваньківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум  вчителів англійської мови  «Місце, роль і значення навчання аудіювання та активного слухання в процесі  розвитку іншомовних комунікативних навичок учнів та у формуванні стійкої мотивації до вивчення іноземних мов».

       Учасники семінару взяли участь у майстер-класі «Місце, роль і значення навчання аудіювання та активного слухання в процесі  розвитку іншомовних комунікативних навичок учнів та у формуванні стійкої мотивації до вивчення іноземних мов», який провела вчитель англійської та німецької мови  вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель Буртова С.Л.

       У рамках проведення семінару методист РМК Килимниченко Ю.М. ознайомила присутніх з підсумками проведення районних конкурсів та кращу серію цифрових ресурсів, Інноваційний пошук освітян Маньківщини та Інтернет-конференцій.

      Цікавим і змістовним був практичний модуль семінару, який підготували і провели волонтери «Корпусу миру». Оля (волонтер) розповіла про традиційні та інноваційні технології оцінювання, сучасні методи, види, форми контролю успішності учнів на уроках англійської мови, а Наталі – як творчо підходити до організації та проведення уроків іноземної мови, використовуючи інтерактивні ігри, сучасні педагогічні технології, зорієнтовані на розвиток особистості учня.

          На завершення семінару учасники семінару відвідали виховний позакласний захід “Earth Day – Every Day”.

          Присутні відмітили високу результативність та практичність проведеного семінару, який пройшов у творчій атмосфері. 

               

                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень