A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Достойний виступ рою "Молодецька Січ" на обласному онлайн-конкурсі

Дата: 17.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 8

До Дня захисників та захисниць України, до Дня Українського козацтва на Черкащині проводився обласний онлайн – конкурс ватр роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово  - патріотичної гри «Сокіл» «Джура» «Дякуємо Захисникам і Захисницям України». Джури рою «Молодецька СІЧ» Молодецького ЗЗСО І- ІІІ ступенів кожного року беруть участь у обласних заходах.

Цього року в конкурсі старшої вікової групи взяли участь 28 команд, наш рій посів 4 місце з результатами 256 балів. Джури зняли відеоролик з вітальними словами та подякою нашим Захисникам та Захисницям, а особливо нашим землякам - воїнам  АТО.

https://fb.watch/9i2B4X49VM

Ідея побудови ватри - виховання в учнівської молодіпатріотизму, любові до України, національної гідності, збереження пам’яті про героїзм свого народу.

Ми закликаємо українців згадати наших захисників і подякувати в зручний спосіб. Нехай всі Захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають! Щиро дякуємо нашим бійцям за подвиг, мужність та героїзм! Всім тим, хто захищає цілісність України на кордонах, хто виховує нашу молодь в кращих традиціях патріотизму та розбудовує нашу державу в цей нелегкий час, щира вдячність і подяка,  – Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий в будь-яку хвилину стати на захист своєї родини, народу і своєї країни. Дякуємо вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає вас. Миру нам всім, любові і добра! Слава Україні!».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень