A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Дата: 07.11.2019 09:15
Кількість переглядів: 4

       З метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, підняття її престижу, привернення уваги вчительської, учнівської та батьківської громадськості до проблем шкільної бібліотеки та популяризації книгочитання в Україні з 01 по 31 жовтня 2019 року в закладах загальної середньої освіти  району проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Бібліотека – Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня». В його проведенні активну участь взяли шкільні бібліотекарі, педагогічні колективи, учні та батьки.

       Змістовно та цікаво пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у  Буцькому  ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Вікторівській, Дзензелівській, Кищенецькій, Іваньківській, Молодецькій, Подібнянській, Рогівській, Добрянській, Чорнокам’янській, Нестерівській ЗОШ I-III ступенів, Маньківській ЗОШ I-III ступенів № 1, Маньківському НВК «ЗОШ I-III ступенів-гімназія»,  Багвянському ЗЗСО І-ІІ ступенів, Крачківській, Попівській, Потаській ЗОШ I-II ступенів.

     Слід відзначити, що було використано як традиційні так і інноваційні форми пропаганди книги, популяризації діяльності шкільної бібліотеки.

     У школах району відкриття Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек  відбулося на загальношкільних лінійках, організовано книжкові виставки та  впродовж місяця  проводились виховні години, брейн-ринги тощо.

    Започаткування проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек в ЗЗСО району сформувало відповідальне ставлення до професії шкільного бібліотекаря, який в сучасних умовах створює оптимальні завдання для реалізації освітньої і виховної роботи школи, сприяло популяризації книги, вихованню компетентного читача.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень