A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

"Сокіл" ("Джура") 2018 року

Дата: 16.05.2018 09:22
Кількість переглядів: 7

       Друга декада травня для шкіл району ознаменувалася подією, що завжди є значимою як для її учасників, так і для організаторів – проведенням районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Гра 2018 року зібрала 104 юних джури із 13 шкіл району. У програму гри було внесено одну суттєву зміну – збільшено дні таборування з одного до двох.Отож на селищному стадіоні протягом 11 та 12 травня завирувало дійство, наповнене військовою та спортивною звитягою, прагненням до перемоги, творчістю, хвилюванням. 13 роїв закладів освіти демонстрували свої навички та вміння на 9 етапах:  „Впоряді”, „Перетягуванні линви”,  «Туристсько–спортивній смузі перешкод», «Стрільбі із пневматичної гвинтівки», „Пластуні” , інтелектуальній грі-вікторині „Відун”, „Рятівнику”, „Ватраі”, на етапі «Таборування». Конкурс звітів «Добре діло»  оцінювався окремо.

     

   

   

   

       Найбільш насиченою була програма першого дня, що, окрім змагань, включала вечірню програму – показове бойове розгортання служби порятунку, концертну програму та дискотеку.

                                                          

      Хвилюючим було завершення гри, адже всі прагнули перемоги і приклали для цього багато зусиль.  За підсумками гри 11 роїв разом з дипломами відділу освіти отримали подарунки, а переможці гри – рої Іваньківської (ІІІ м), Молодецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІ м), Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (І м) – грошові сертифікати.

       Відділ освіти дякує всім учасникам гри, директорам шкіл, керівникам роїв за належну підготовку та суддям.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень