A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Конкурс «Кращий STEM-урок»

Дата: 04.07.2019 09:24
Кількість переглядів: 12

       З метою популяризації ідей STEM-освіти, виявлення і підтримки талановитих педагогічних працівників, створення бази даних розробок інтегрованих уроків/заходів та заохочення педагогів застосовувати STEM-технології під час навчання молоді, а також мотивування учнів вивчати через STEM-підходи природничо-технічні науки проводиться конкурс «Кращий STEM-урок».

        До участі у конкурсі запрошуються педагогічні працівники закладів загальної середньої, позашкільної освіти.

         Учасникам необхідно до 23 вересня 2019 року подати індивідуальну або групову (не більше 3-х осіб) заявку на сайті: https://stem-lesson.info.

        Фіналісти конкурсу нагороджуються дипломами, грамотами та отримають грошові призи у розмірі 5000 гривень. Участь у заході безкоштовна.

     Конкурс організовується і проводиться: CSR Ukraine, ГО Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Фондом Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine за підтримки партнерів: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,
ГС «STEM Coalition Ukraine», ТОВ «Інноваційні освітні рішення».
Додаткову інформацію можна отримати в організаційному комітеті: stem@csr-ukraine.org.

       Вперше Конкурс проводився у 2018 році. Вчителі з різних регіонів України запропонували розробку 329 індивідуальних та командних уроків. До фіналу було обрано 40 найкращих ініціатив, націлених на гендерно-чутливий підхід до викладання, застосування креативних та трендових методів у навчанні. Трансляцію з обрання переможців можна переглянути за посиланнями https://youtu.be/_qGQU0Y2HVw , https://youtu.be/YEl21ZKjrpI.

        Додаткову інформацію можна отримати в організаційному комітеті: stem@csr-ukraine.org.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень