A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Літній мовний табір у Маньківському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія»

Дата: 07.06.2018 09:25
Кількість переглядів: 4

     Протягом двох тижнів з 29 травня по 11 червня 2018 року у  Маньківському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» організовано роботу літнього мовного табору «Eager Beavers» під девізом «Non stop learning, non stop fun – our summer has begun». Цього літа у таборі відпочивають та змагаються 30 учнів 1 – А (5) та 1 – Б (5) класів гімназії. Кожен день у таборі проходить весело та цікаво. Учні здобувають необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній атмосфері, розширюють свій світогляд про культуру англомовних країн.

       Навчання іноземної мови поєднується з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовано за тематичними днями: «День англійської мови», «День захисту дітей», «День дружби»,  «День спорту», «День розваг» та інші. Учні мають змогу брати участь в ігрових програмах – подорожах-квестах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах малюнків.

       У перший «День англійської мови» учні змогли реалізувати себе в творчих завданнях, мали змогу проявити свої творчі здібності, навчалися коректно поводитися в різних ситуаціях та використовувати для цього граматичний і лексичний матеріал англійської мови, отримали достатню практику усного мовлення.

        Під час проведення «Дня спорту» учителі англійської мови провели спортивні розминки, ігри, командні змагання, а також багато інших цікавих хвилин спілкування іноземною мовою, що викликало у дітей позитивні емоції, гарний настрій та незабутні спогади про літній відпочинок.  

         

         

                                                                                                                                                                                                                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень