A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум спеціалістів психологічної служби

Дата: 19.12.2018 09:30
Кількість переглядів: 5

      18 грудня 2018 року  у Маньківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар-практикум спеціалістів психологічної служби на тему «Психологічна допомога та соціалізація дітей з девіантною поведінкою».                  Практичний психолог Маньківської ЗОШ І-ІІІст. №1 ознайомила з методикою індивідуальної психокорекції дітей. Соціальний педагог Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 провела цікавий тренінг для педагогічних працівників по роботі  з дітьми з девіантною поведінкою «Ми хочемо, щоб нас любили».

     Досвідом роботи «Профілактика та попередження «Протидії торгівлі людьми» у закладах загальної середньої освіти» поділилася з колегами практичний психолог Дубовик Я.В. Чорнокам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка наголосила, що виховні заходи, лекторії, круглі столи мають ефективно допомогти учневі  розкрити, розвинути  особистісний потенціал та сформувати стійкі  компетентності, які необхідні при досягненні його життєвого успіху у різних ситуаціях.

         Бендерська К.В., практичний психолог висвітлила презентацію «Булінг у шкільних колективах: політика і практика протидії та попередження».

        Завершився семінар інтерактивною формою роботи «Педагогічний мікрофон», де колеги мали можливість висловити думки з теми семінару та обмінятись досвідом роботи в даному напрямку.

           

           

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень