A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

ХІУ районний зліт лідерів

Дата: 28.09.2018 09:33
Кількість переглядів: 5

        27 вересня 2018 року в приміщенні Маньківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся  ХІУ зліт лідерів учнівських колективів закладів освіти Маньківського району. В роботі зльоту взяли участь 76 учнів-делегатів від учнівських організацій, педагоги, методист  районного методичного кабінету Самелюк Л.І., командир військово-патріотичного табору «Козацький гарт» Карпенко П.М.

         На порядок денний зльоту виносилося два питання: звіт голови Ліги старшокласників Маньківського району про роботу районної Ліги у 2017-2018 навчальному році та обрання нового складу ради районної учнівської організації.

         По першому питанню виступив Олійник Богдан, голова Ліги старшокласників, який проаналізував виконання рішення попереднього зльоту, накреслив завдання роботи на 2018-2019 навчальний рік. Учнівським колективам Дзензелівської, Буцької, Нестерівської та Чорнокам'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів були вручені грамоти відділу освіти райдержадміністрації за дослідницько-пошукову діяльність в обласному проекті «Ми – патріоти Черкащини». Ліга старшокласників за результатами обласного рейтингу участі представлених  проектів  посіла призове ІІ місце та нагороджена дипломи, як переможець, в п’яти підпроектах із десяти.

          Про проектну роботу в учнівському колективі Дзензелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів доповіла Дерев'янко Анастасія, голова учнівської організації «Єдність». Про туристсько-краєзнавчу роботу школи розповіла Кононенко Аліна, учениця Буцької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

          Цікавим та змістовним для старшокласників став виступ Карпенка П.М. про діяльність табору. Учні також переглянули відеофільм про роботу військово-патріотичного табору «Козацький гарт» в травні-червні 2018 року.

          Роботу районної Ліги старшокласників за 2017-2018 навчальний рік оцінено на «добре». За підсумками голосування обрано раду Ліги старшокласників, в яку увійшли голови учнівських організацій закладів освіти району.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень