A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Змагання з моделювання «розумних» пристроїв «STEAM-House»

Дата: 04.07.2019 09:35
Кількість переглядів: 7

      На виконання п. 1 наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 28.02.2019 № 19 «Про проведення змагань з моделювання «розумних» пристроїв «STEAM-House» та з метою реалізації державної політики і концептуальних засад Нової української школи щодо посилення розвитку освіти наукового спрямування, яка базується на дослідно-орієнтованому навчанні, на поглибленому вивченні профільних предметів і набуття молоддю компетентностей, необхідних для подальшої проектної, дослідно-експериментальної, конструкторської, винахідницької діяльності у період із березня по листопад 2019 року проводяться змагання з моделювання «розумних» пристроїв «STEAM-House» спільно з ТОВ «АККОРДГРУП», ТОВ «ІТ-Інтегратор», ТОВ «Видавничий дім «Освіта».

      Інформуємо, що портфоліо проектів можна подавати до організаційного комітету до 15 липня 2019 року (включно).

     Для практичної реалізації проектів-фіналістів (виготовлення моделей «розумних» пристроїв) командам надаються матеріали за кошти співорганізаторів та партнерів змагань.

     Проекти-фіналісти та Проекти-переможці нагороджуються дипломами, грамотами, цінними подарунками: підписка на курси з математики та критичного мислення на рік (докладніше https://gioschool.com/), 3D-принтери, різноманітні STEM-набори та конструктори для освітньої діяльності, планшети, інтерактивні дошки, ігрові аксесуари, тощо. Закладам освіти, які підтримують команди Проектів-переможців у кожній номінації надається річна підписка на «SMLS» (Система управління школою та навчанням, докладніше:https://smls.com.ua/).

     Також портфоліо Проектів-учасників, які не потраплять до фіналу, але з найцікавішою ідеєю щодо 3D-друку буде відзначено 3D-принтером. Участь у змаганнях безкоштовна. Організаційний комітет покриває витрати команд учасників (1-3 особи) та керівників (1 особа) на проїзд та харчування для участі у заходах змагань.

  Дізнатися більше та слідкувати за подіями можна на офіційному сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (http://www.imzo.gov.ua), на інформаційному порталі змагань (http://steam.accord-group.com/), мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО» (https://www.facebook.com/groups/805895179541236/).

     Додаткову інформацію можна отримати у координаторів змагань: Кучеровська Вікторія Олександрівна (т. 098-079-68-07), Viktoriya.Kucherovskaya@accord-group.com), Булавська Лариса Геннадіївна (т. 096-874-35-91), stemosvita@gmail.com.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень