A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Відбулася чергова колегія відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 31.12.2021 09:48
Кількість переглядів: 4

29 грудня згідно плану роботи відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради за участі першого заступника голови Уманської райдержадміністрації Анатолія Риженка, начальника Уманського управління Держспоживслужби в Черкаській області Лариси Качанової та керівників закладів освіти Маньківської ТГ. З презентацією  «Про організацію харчування в закладах освіти відповідно до вимог чинного законодавства» виступила Лариса Качанова.

«Про стан роботи щодо соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та інших соціально вразливих категорій у закладах загальної середньої та дошкільної освіти» доповідала методист методичної служби  Наталя Юдченко. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Лариса Хом’як доповідала з питання «Про забезпечення належного протипожежного стану у закладах освіти».

Директор Маньківського НВК « ЗЗСО І-ІІІ –гімназія» Володимир Дорошенко та директор Молодецького ЗЗСО І-ІІІ  Петро Карпенко звітували про  впровадження Концепції НУШ у закладах.

За результатами роботи колегії було прийняті відповідні рішення.

 

        

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень