A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар учителів історії та правознавства

Дата: 26.04.2019 09:53
Кількість переглядів: 5

    25 квітня 2019 року на базі Рогівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів історії та правознавства на тему «Використання дискусійних методів на уроках історії як засіб виховання толерантності серед учнів». Урок з історії України у 10 класі на тему «Україна на початку Другої світової війни» провів Колайчук В.М., учитель історії та правознавства. Учасників семінару-практикуму вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, організація самостійної пошукової діяльності учнів, увага на розвиток їх мовлення.

   Висвітлив презентацію передового досвіду роботи на тему «Впровадження дискусійних методів на уроках історії, як спосіб виховання толерантності серед учнів» Колайчук В.М., учитель історії  Рогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     Під час проведення майстер-класу Колайчуком В.М. «Україна незвідана: у пошуках скарбів (5-9 класи)», вчителі відчули себе в іншій ролі, активно висловлювали думки, відповідали на запитання.

       Методист районного методичного кабінету  Мельник М.В. проаналізувала особливості ДПА та ЗНО у 2019 році з історії та правознавства, результати  конкурсу учнівських презентацій з історії «Юні історики Черкащини».

      Учасники семінару відвідали виховний захід «Чорнобиль. Гірка історія народу».

      Завершився семінар інтерактивною формою роботи «Педагогічний мікрофон», де колеги мали можливість висловити думки з теми семінару та обмінятись досвідом роботи в даному напрямку.

         

         

           

                                                  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень