A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Дата: 21.02.2019 09:53
Кількість переглядів: 6

    20 лютого  2019 року на базі Чорнокам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему «Бібліотечне обслуговування дітей: сучасні проблеми, підходи, перспективи». Досвідом роботи з теми поділилася з колегами шкільний бібліотекар Чонокам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дармограй Г.І., яка ознайомила з основними напрацюваннями щодо теми бібліотечного обслуговування дітей в сучасних умовах. Учасники семінару відвідали бібліотечний урок для учнів 5-6 класів «Історія виникнення теми» та книжкову виставку, яку провела Дармограй Г.І., шкільний бібліотекар.

    Шехман Н.П, учитель образотворчого мистецтва провела цікавий майстер-клас з виготовлення оберегу «Підкова – щастя, створене своїми руками».

    Виховний захід, присвячений Міжнародному дню рідної мови «Звучи, рідна мово!» провела Дармограй Н.О., заступник директора з виховної роботи. Учасників семінару-практикуму вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, артистизм дітей.

      Методист районного методичного кабінету  Мельник М.В. розповіла про впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек та про проведення конкурсного відбору підручників для учнів 2 класу.

       Завершився семінар інтерактивною формою роботи «Педагогічний мікрофон», де колеги мали можливість висловити думки з теми семінару та обмінятись досвідом роботи в даному напрямку.

 

                                    

                                                              


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень