A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар вчителів іноземних мов

Дата: 19.02.2018 09:56
Кількість переглядів: 5

     16 лютого 2018 року на базі Нестерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів англійської мови з теми «Забезпечення всебічного розвитку учня, його нахилів і здібностей  на уроках англійської мови як засіб стійкої мотивації до її вивчення у контексті Нової української школи»,  в  якому  взяли участь як досвідчені так і молоді спеціалісти.        

     Учасники семінару  відвідали урок англійської мови у 9 класі «Environmental protection», який провів вчитель спеціаліст Сокоренко Олександр Володимирович.

      Методист районного методичного кабінету при відділі освіти Килимниченко Ю. М. позитивно оцінила роботу учителя. Окрім того, зосередила увагу присутніх на актуальних питаннях, пов’язаних з вимогами до сучасного уроку іноземної мови, а також наголосила на важливості підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи.

      Під час роботи районного семінару учасники у вигляді презентацій  та виступів висвітлили проблемні питання, над якими працюють в школах, ознайомили з  результативністю та досягненнями учнів. Марусич Ж. В., учитель першої  кваліфікаційної категорії, виступила з теми «Ігрові технології на уроках англійської мови у початкових класах: рухливі, лексичні ігри»; Самборська А. В., учитель першої  кваліфікаційної категорії – «Застосування інтерактивних форм роботи на уроках іноземної мови»; Давиденко Л. П., учитель першої  кваліфікаційної категорії,  ознайомила учасників семінару з темою «Лінгафонний кабінет як мовна лабораторія для поліпшення вивчення іноземної мови».

      Особливо сподобався гостям позакласний захід з англійської мови «Love above love», присвячений Дню закоханих, на якому висвітлювались сторінки історії святкування цього свята як в нашій країні, так і в англомовних.

     По закінченню семінару відбувся круглий стіл з проблеми семінару, на якому усі учасники заходу дійшли висновку про необхідність пошуку шляхів модернізації освітнього процесу при вивченні англійської мови за рахунок використання традиційних та впровадження прогресивних, інноваційних методик і технологій навчання.

             

                                                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень