A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Семінар вчителів фізичної культури

Дата: 15.10.2019 10:00
Кількість переглядів: 8

10 жовтня 2019 року на базі Маньківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся  районний семінар – практикум для вчителів фізичної  культури « Формування в учнів стійкого інтересу до занять фізичною культурою , через навчання футболу»

Практична частина семінару представлена уроком у 7 класі   на  тему  «Поєднання прийомів в пересуванні  м’ячем  внутрішньою, зовнішньою частинами стопи, технікою володіння м’ячем»

У теоретичній частині семінару керівник методичного об’єднання Виноградов В.П.  ознайомив з особливостями організації та проведення  XXVI Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2020 році. Кожний учасник семінару мав змогу  активно включитись в обговорення  та висловити свої рекомендації.

У ході засідання методист райметодкабінету при відділі освіти  Монько В.В. ознайомила учасників семінару з планом заходів на 2020 рік щодо реалізації в районі  Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року» Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

Фінальною частиною семінару стала товариська зустріч з футболу між вчителями фізичної культури закладів загальної середньої освіти району.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень