A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

З турботою про дітей

Дата: 20.12.2017 10:46
Кількість переглядів: 6

 

         Впродовж  останніх років  у  Маньківській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів №1 відбулись кардинальні зміни на поверхах і в кабінетах. Нещодавно закінчився капітальний ремонт ІІІ поверху (початкова школа), де повністю оформлено кабінети за сучасними стандартами, замінені вікна на енергозберігаючі, а на коридорі покладено полову плитку із ніжним відтінком. Встановлено лінгафонний кабінет, в якому підключено мультимедійну дошку та комп’ютери.

         Загалом було докладено масу зусиль, щоб завершити розпочате, але нам це вдалося. Повернувшись до школи з осінніх канікул, діти були приємно здивовані обновою, а особливо учні початкової школи, які з нетерпінням чекали відкриття оновлених класів.

          Дитячий та педагогічний колективи Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1  щиро вдячні за допомогу у проведенні ремонтних робіт: відділу освіти Маньківської райдержадміністрації в особі начальника відділу Безверхого Ю.М., депутатам селищної  та районної ради, батькам, вчителям  фізичної культури та трудового навчання, технічному персоналу школи за те, що дали ще один поштовх до процвітання нашого храму науки. Стократно цінуємо ваші зусилля, доброту, щедрість та безкорисливість. Від чистої душі бажаємо міцного здоров’я, наснаги та мирного неба!

                                     

 

                                     

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень