A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар – практикум директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 20.12.2017 11:22
Кількість переглядів: 8

19 грудня 2017 року на базі Рогівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено районний семінар – практикум директорів закладів загальної середньої освіти на тему «Формування компетентності керівника як ресурс розвитку навчального закладу».  

       Зі щирими словами привітання школярі гостинно зустрічали учасників семінару короваєм на вишитому рушникові. 

       Семінарське заняття розпочалось панорамою творчих уроків, які підготували вчителі школи – Мруга Л.В., Качуренко Л.П., Колайчук В.М..

       Уроки  були проведені на високому методичному рівні.  Було застосовано багато інтерактивних методів навчання. Кожен вчитель  намагався  зробити свій урок  доступним і цікавим для дітей, а це в свою чергу сприяло  конструктивній взаємодії між вчителем та учнем, створювало доброзичливу атмосферу. Під час уроків  учні формулювали власну думку, доводили свою точку зору, аргументували і дискутували.

       По темі «Професійна компетентність керівника навчального закладу» виступив директор Рогівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глухов Сергій Олексійович та розкрив питання функцій керівника закладу загальної середньої освіти.

       Практичний психолог Забара Н.М. провела тренінгове заняття з елементами арт-терапії «Ключ до себе».

       На завершення для гостей семінару учні школи представили виховний захід «Квітне талантами моя земля».

     Після всіх запланованих заходів було підбито підсумки семінару. Зокрема зазначено, що керівники закладів загальної середньої освіти району почерпнули багато нового і корисного для своєї практичної роботи і були вдячні господарям за змістовне проведення заходу.

      Після завершення семінару – практикуму відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

       

 

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень