A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар молодих спеціалістів

Дата: 06.03.2018 14:11
Кількість переглядів: 6

       З метою адаптації молодих педагогів до умов роботи в школі, розширення знань вчителів про ефективні та інноваційні форми методичної роботи, знайомства з основними вимогами до сучасного уроку та з уроком, як з основною формою організації освітнього процесу 05 березня 2018 року  на базі Чорнокам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар молодих спеціалістів району.

     У роботі семінару взяли участь 17 молодих педагогів. Зустрінуті теплим прийомом дирекцією закладу, молоді педагоги поринули в атмосферу емоційного комфорту та позитивного настрою. Учасники семінару відвідали відкриті уроки у 1 класі, урок всесвітньої історії у 6 класі, урок алгебри у 9 класі, урок української літератури у 10 класі. Відвідавши уроки, молоді спеціалісти удосконалили вміння щодо проведення сучасного  уроку, набули знань з використання інноваційних форм проведення уроку.

     Цікавим та змістовним був виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Царук М.В. «Поради досвідченого колеги молодому вчителеві», яка  підготувала методичні рекомендації молодим колегам та показала відео майстер-клас «Я роблю це так». У ході семінару відбувся педагогічний тренінг «Я крокую до майстерності», який провела практичний психолог школи Дубовик Я.В.

     Із задоволенням молоді педагоги взяли участь у професійно-розважальному конкурсі «Intel-профшоу». Переможці були відзначені грамотами та подарунками.

      Учасники семінару вдячні дирекції школи, педагогічному та учнівським колективам за високий рівень проведення заходу,  щирість та доброту їхніх сердець.

                                   

                                     

                                   

                                    

                                   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень