A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

семінар - практикум директорів закладів дошкільної освіти

Дата: 25.10.2019 14:23
Кількість переглядів: 4

 

25 жовтня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу «Струмочок» проведено семінар – практикум для директорів закладів дошкільної освіти  Маньківського району, Іваньківської та Буцької ОТГ.

В рамках семінару переглянуто 2 інтегровані заняття в молодшій та середній групах «Цікава мандрівка» , вихователь Вовк О.П. та «У пошуках сонечка» , вихователь Лукашенко Т.А. Цікавим був організований виховний захід,   вихователь Дика В.Д.

Досвідом « Формування соціальної компетентності дошкільнят» поділилася Дробаха О.В., завідувач ДНЗ «Струмочок» с. Молодецьке.

Під час ділової гри «Прояви соціальної компетентності у дітей дошкільного віку» , яку провела завідувач дошкільним навчальним закладом «Колосок» с. Кислин Зарішняк Н.І., педагоги дізналися про цікаві педагогічні знахідки спілкування з дітьми, батьками та один з одним.

Учасники семінару взяли участь у роботі тренінгу «Соціальна компетентність педагога», який провела методист РМК відділу освіти Монько В.В., де присутні підвищили рівень психологічної компетентності та загальної психологічної культури.  Керівники закладів дошкільної освіти охоче та з інтересом виконували завдання і вправи.

За результатами семінару  - практикуму розроблені рекомендації. Учасники поділилися власними педагогічними знахідками, які використовують у своїй діяльності. Обмінюючись думками з даної проблеми, всі педагоги дійшли висновку, що тільки спільними зусиллями можна прищепити нашим вихованцям високі моральні якості Людини.

                              

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень