A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Семінар-практикум вчителів інформатики

Дата: 20.03.2018 14:44
Кількість переглядів: 21

      13 березня 2018 року на базі Добрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар –практикум (далі семінар) вчителів інформатики на тему «Використання сучасних технологій навчання на уроках інформатики».

    Учасники семінару відвідали урок в 9 класі на тему «Основні поняття комп’ютерної графіки», який провів вчитель інформатики Волкотруб Р.М. Під час уроку вчитель використав елементи інтерактивного методу навчання, залучення учнів до роботи в групах, ігрових та інших сучасних методів навчання.

     Учні 5 та 6 класів показали достатні знання з інформатики, вміння логічно та нестандартно мислити під час проведення позакласного заходу «Мандрівка країною інформатики».

    Вчитель Волкотруб Р.М. провів самоаналіз уроку. Учасники семінару висловили свої враження та побажання щодо використання сучасних технологій навчання на уроках інформатики.

    Учасники семінару ознайомилися з презентацією «Використання сучасних технологій навчання на уроках інформатики», підготовлену методистом РМК Городецьким Ю.А.

    Майстер-клас «Використання онлайн ресурсів на уроках інформатики» провела вчитель інформатики Іваньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Самборська А.А.

     Вчителі інформатики Головатий В.В. (Чорнокам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів ) та Бившок В.О. (Маньківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія) ознайомили присутніх з завданнями та результатами участі учнів району в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та інформатики (програмування).

     Підведено підсумки роботи семінару та розроблені методичні рекомендації щодо використання сучасних технологій навчання на уроках інформатики.

       

        

                                                             


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень