A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ ТА ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 27.04.2018 14:45
Кількість переглядів: 7

      27 квітня 2018р. на базі відділу освіти Маньківської райдержадміністрації відбувся інтегрований семінар-практикум вчителів географії та художньої культури Маньківського району з теми «Впровадження сучасних методів організації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках  географії та образотворчого мистецтва в контексті Концепції Нової української школи».

     Метою заходу було ознайомлення учасників семінару з впровадженням інноваційних технологій при викладанні географії та образотворчого мистецтва,  висвітлення питання застосування сучасних педагогічних технологій у освітньому процесі для активізації навчальної діяльності учнів у співпраці вчитель-учень. 

   Вчитель географії та художньої культури Килимниченко Лариса Михайлівна провела майстер-клас з теми «Інтегрований урок з природознавста та образотворчого мистецтва для учнів 5 класу».

      Мамзіна Г.О., вчитель географії, підготувала виступ «Шляхи запровадження стратегії методів і прийомів розвитку критичного мислення учнів під час викладання географії в рамках реалізації Концепції Нової української школи».

     Цікавою була презентація учителя образотворчого мистецтва Шехман Н.П. про стилізування та орнаментальне оздоблення форм в декоративно-прикладному мистецтві. Під час семінару керівник методичного об’єднання учителів географії Липівська Н. О. ознайомила присутніх із своєю презентацією досвіду роботи зі створення та використання цифрових ресурсів на уроках географії.

     У ході роботи методист РМК Килимниченко Ю.М. підвела підсумки районних та обласних олімпіад, звернула увагу на результати участі вчителів географії та образотворчого мистецтва у конкурсах на кращу серію цифрових ресурсів і "Інноваційний пошук освітян Маньківщини".

    Усі учасники залишилися задоволеними приємною дружньою атмосферою, яка панувала протягом зустрічі та висловили думку про необхідність подальшої співпраці.

             

             


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень