A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум вчителів інформатики

Дата: 26.11.2019 15:00
Кількість переглядів: 5

Відповідно до плану роботи Маньківського районного методичного кабінету 26 листопада 2019 року на базі Манькывського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія»  відбувся районний семінар-практикум вчителів інформатики з теми «Використання новітніх технологій на уроках інформатики».

Учасники семінару переглянули урок із інформатики  у 6 класі на тему:  «Програмне забезпечення для створення й відтворення комп’ютерних презентацій», Бившок В.О., учитель  Маньківського НВК.

У ході проведення уроку педагог продемонстрував присутнім методи формування предметних та ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи та засобів ІКТ.

Майстер-клас «Застосування prezi в освітньому процесі», Бабак А.М., вчитель Маньківського НВК.

Цікавим пройшо тренінгове заняття «Професійне вигорання вчителя», Мельник М.В., методист РМК. Обговорено підсумки І та ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій у 2019/2020 н.р.

Присутні на семінарі відмітили високу результативність та практичність проведених заходів, які пройшли у творчій атмосфері. Всім учасникам надані методичні матеріали.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень