A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар вчителів фізичної культури

Дата: 20.10.2017 15:08
Кількість переглядів: 7

20 жовтня 2017 року на базі Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів фізичної культури на тему «Удосконалення фахових компетенцій вчителів фізичної культури на сучасному етапі в малокомплектній школі».

Розпочала роботу семінару методист районного методичного кабінету Килимниченко Ю.М.

У практичній частині учителі відвідали відкритий урок в 6-му класі на тему «Футбол», який провів Поліщук О. Ю., учитель фізичної культури. Урок пройшов на достатньому методичному і науковому рівні.

У ході семінару учасники ознайомилися з презентацією досвіду роботи учителя фізичної культури Чорнокам’янської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Дубовика О. М. на тему «Залучення учнів до занять фізичною культурою та спортом в позаурочний час».

Учасники семінару переглянули позакласний захід «Коли спорт полюбиш – сильним, спритним будеш».

Під час засідання круглого столу вчителі наголосили на реалізацію змісту освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура», забезпечення всебічного розвитку здоров’я учнів, підвищення рівня фізичної підготовки. Педагоги обговорили хід проведення районних спортивних змагань школярів у 2017-2018 навчальному році. Також голова методичного об’єднання надав методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури та підвів підсумки семінару.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень