A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

    Семінар-практикум вчителів трудового навчання

Дата: 21.03.2018 15:13
Кількість переглядів: 12

          16 березня 2018 року на базі Буцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання на тему «Формування ключових та предметних компетентностей  учнів на уроках трудового навчання через проектно-технологічну діяльність».

        Учасники семінару  відвідали урок в 9 класі на тему «Виготовлення солодкого подарунка», який провела вчитель обслуговуючої праці А.В.Лавриненко. До виготовлення «солодких подарунків» залучалися окремі вчителі трудового навчання.

       Вчитель трудового навчання В.П.Лесь презентував досвід роботи по використанню методу проектів для розвитку творчого мислення учнів на уроках трудового навчання та технологій. Учні 11 класу презентували свої творчі проекти. З учасниками семінару вчитель Лесь В.П. провів майстер-клас «Технологія розпису по склі». Всі учасники семінару навчалися виконувати розписи по склі та виготовили розписи різної тематики. Вчитель Ф.М. Балагута  ознайомив присутніх з методикою використанням інтерактивного комплексу на уроках.

        Змістовну презентацію  «Про підготовку та участь команди учнів Маньківського району в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання» підготував вчитель Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 П.М.Трунденко.

         Під час підбиття підсумків семінару, учасники ділилися враженнями, висловлювали свої думки та побажання.
         За наслідками проведення семінару вироблено рекомендації.

    

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень