A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

Дата: 18.03.2019 15:14
Кількість переглядів: 16

       15 березня 2019 року на базі Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізичної культури «Виховання потреб у систематичних заняттях фізичними вправами, створення умов для саморозвитку і самореалізації особистості учнів – провідний компонент системи фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти».

       Практична частина семінару була представлена уроком у 10 класі з теми «Варіативний модуль волейбол», який провів Бурлака М.В. Крім того, педагоги відвідали позакласний захід “Волейбольні перегони між учнями 7-А-7-Б класів”, де було представлено багато нових та цікавих вправ із застосуванням індивідуального підходу.

    У ході засідання методист районного методичного кабінету Килимниченко Ю.М. ознайомила учасників семінару з особливостями організації та проведення позаурочних спортивно-масових заходів у закладах загальної середньої освіти району, а керівник методичного об'єднання вчителів фізичної культури Виноградов В.П. підвів підсумків проведення обласної та районної XXV Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 н.р.

       Фінальною частиною семінару стала товариська зустріч з волейболу між вчителями фізичної культури.

      Присутні відмітили високу результативність та практичність проведеного семінару, який пройшов у творчій атмосфері.

                   

                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень