A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

Дата: 18.03.2019 15:22
Кількість переглядів: 3

   18 березня 2019 року на базі Маньківського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся районний семінар-практикум вчителів географії з теми «Підвищення ефективності сучасного уроку як основної форми організації освітнього процесу через інноваційну діяльність учителя географії».

       У ході семінару педагоги відвідали інтегрований  урок з географії у 6 класі на тему «Життя річки», який провели  Гончар С.М., учитель географії та П’ятецька О.М, учитель української мови та літератури. Крім того, учителі стали учасниками майстер-класу  «Географічний каламбур».

      Методист РМК Килимниченко Ю.М., зосередила увагу присутніх на підсумках  проведення конкурсів на кращу серію цифрових ресурсів та "Інноваційний пошук освітян Маньківщини", а також наголосила на системних підходах до розвитку в учнів інтересу з предмета «Географія» у контексті реалізації Нової української школи.

    Учитель географії Попівської ЗОШ І-ІІ ст., Голубенко О.А., поділилась досвідом щодо запровадження інноваційних технологій навчання на уроці як  одним з основних способів підвищення його ефективності.

        Педагоги стали учасниками інтерактивного заняття з елементами арт-терапії.

      На даному семінарі вчителі району збагатилися педагогічними ідеями, виробили методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу на уроках географії.

 

    

                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень