A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

Дата: 16.10.2018 15:28
Кількість переглядів: 4

       10 жовтня 2018 року на базі Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізичної культури «Шляхи підвищення ефективності освітнього процесу на уроках фізичної культури у концепції Нової української школи».

        Практична частина семінару була представлена уроком у 6 класі з теми «Варіативний модуль  футбол», який провів              Кичук О.Г.  Крім того, педагоги мали змогу переглянути відеофрагменти уроків з використанням елементів футболу вчителя фізичної культури Сороки Ю.Л., де було представлено багато нових та цікавих вправ із застосуванням індивідуального підходу.

      Насичено пройшла теоретична частина семінару під час якої було проведено засідання творчої групи «Використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя». Кожний учасник семінару мав змогу поспілкуватись з однодумцями і активно включитись в обговорення форм і методів організації уроків фізичного виховання, а також висловити свої рекомендації щодо змін проведення районної спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 навчальному році.

     У ході засідання методист районного методичного кабінету Килимниченко Ю.М.  ознайомила учасників семінару з особливостями впровадження нових реформ у сфері освіти, а також з головними змінами у педагогічній діяльності вчителя.

       Фінальною частиною семінару стала товариська зустріч з волейболу між  вчителями фізичної культури закладів загальної середньої освіти району.

       Під час підведення остаточних підсумків методистом РМК надано рекомендації вчителям фізичної культури для врахування їх в подальшій роботі.

              

              


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень