A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Дата: 15.03.2018 15:34
Кількість переглядів: 8

         15 березня  2018 року на базі Дзензелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему «Шкільна бібліотека на допомогу формування патріотичних почуттів в учнів-читачів».      Виховний захід на тему «Я люблю Україну» провела Бондар Н.Г., шкільний бібліотекар. Учасників семінару-практикуму вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, артистизм дітей.

       Досвідом роботи з теми поділилася з колегами завідувач бібліотекою  Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Хоменко Н.Я., яка наголосила, що патріотичні виховні заходи, лекторії, круглі столи  мають ефективно допомогти учневі  розкрити, розвинути особистісний потенціал та сформувати стійкі компетентності, які необхідні при досягненні його життєвого успіху, патріотичних почуттів. Висвітлила презентацію досвіду роботи на тему «Формування патріотичних почуттів в учнів-читачів» Карпенко В.В., бібліотекар Молодецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      Учасники семінару відвідали Дзензелівський краєзнавчий музей.

      Методист районного методичного кабінету  Мельник М.В. розповіла про впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек та про проведення конкурсного відбору підручників для учнів 5 і 10 класів.

     Завершився семінар інтерактивною формою роботи «Педагогічний мікрофон», де колеги мали можливість висловити думки з теми семінару та обмінятись досвідом роботи в даному напрямку.

                                          

                                              

                                                           

                                     
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень