A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районна конференція "Герої не вмирають"

Дата: 15.05.2018 15:53
Кількість переглядів: 4

       У історії кожного народу періоди воєн є найтрагічнішими, адже війна, якою б вона не була, несе за собою розруху, смерть, зламані долі та біль. Нам завжди думалося, що війна – це не про нас, не про нашу Україну. Але як би це не здавалося нереальним, проте на початку ХХІ століття Україна вступила у війну з сусідньою державою.

       Весна 2014 року – початок бойових дій на сході України і сьогодні - весна 2018 року, пройшло 4 роки, а ми констатуємо той факт, що війна продовжується. У річницю початку бойових дій ми вшанували тих, хто одними з перших вступив на захист нашої Батьківщини, хто ціною власного життя забезпечив нам спокій та мирні будні без обстрілів тут, в Центральній Україні, на нашій Маньківщині. Наші спогади про героїв-земляків, «героїв, які не вмирають», не вмирають в пам?яті рідних, близьких, знайомих і пересічних українців.

     «Герої не вмирають» - саме під таким гаслом проходила районна конференція, учасниками якої стали представники учнівських організацій, педагогічні працівники закладів освіти, вчителі-учасники АТО Касянчук Віктор Олександрович, Буханистий Віталій Іванович, Ковальчук Світлана Анатоліївна, учасник АТО Хльобас Максим Володимирович.

    

    

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень