A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Дата: 17.12.2018 16:09
Кількість переглядів: 3

  17 грудня 2018 року на базі Подібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар  вчителів англійської мови  «Інтерактивне навчання та ігри як засіб розвитку креативності та обдарованості учнів на уроках англійської мови».

    Учасники семінару взяли участь у майстер-класі «Інтерактивне навчання та ігри на уроках іноземної мови», який проводила вчитель першої кваліфікаційної категорії Самборська А.В.

  У рамках проведення семінару методист РМК Килимниченко Ю.М. ознайомила присутніх з підсумками проведення І, ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з іноземних мов.

  Цікавим і змістовним був практичний модуль семінару, який підготувала і провела волонтер «Корпусу миру». Оля (волонтер) продемонструвала як творчо підходити до організації та проведення уроків іноземної мови, використовувати сучасні педагогічні технології, зорієнтовані на розвиток особистості, здатної до навчання та самовдосконалення упродовж життя.

     У ході семінару з його учасниками було опрацьоване питання про використання елементів STEM-освіти на уроках англійської мови, про що більш детальніше розповіла учитель англійської мови Чередайко К. В.

  На завершення семінару Муковіз О.В., практичний психолог закладу, провела практичне міні-заняття з елементами тренінгу «Особистість вчителя. Шлях до себе».

     Учасники семінару спілкувалися у дружньому середовищі, обмінювалися досвідом і порадами.

                     

                    

                                                                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень