A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Дата: 10.12.2019 16:12
Кількість переглядів: 4

Відповідно до плану роботи Маньківського районного методичного кабінету 10 грудня 2019 року на базі Багвянського ЗЗСО І-ІІ ступенів  відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів з теми «Партнерська співпраця бібліотекаря з педагогами у виробленні системного підходу до роботи з інформацією. Формування інформаційної грамотності учнів».

Майстер-клас на тему:  «Партнерська співпраця бібліотекаря з педагогами у виробленні системного підходу до роботи з інформацією», Шаповалова Т.А., шкільний бібліотекар Багвянського ЗЗСО І-ІІ ступенів.

У ході проведення майстер-класу бібліотекар продемонструвала присутнім методи формування предметних та ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи та засобів ІКТ та розповіла про тісну співпрацю.

 Цікавим пройшо тренінгове заняття «Професійне вигорання вчителя», Мельник М.В., методист РМК. Обговорено підсумки І та ІІ етапу Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у 2019/2020 н.р.

Відвідали дуже цікавий виховний захід «Андріївські вечорниці».

Присутні на семінарі відмітили високу результативність та практичність проведених заходів, які пройшли у творчій атмосфері. Всім учасникам надані методичні матеріали.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень