A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар учителів основ здоров'я

Дата: 23.10.2018 16:16
Кількість переглядів: 3

       23 жовтня 2018  року на базі Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар  вчителів основ здоров’я району на тему «Впровадження проблемного підходу під час вивчення курсу «Основи здоров’я»».
         Учасники семінару відвідали урок в 4 класі «Рухова активність та загартовування» (вчитель початкових класів Забудько І.Д.) та урок в 6 класі «Значення води і харчування для розвитку і здоров’я підлітків. Особливість харчування у підлітковому віці» (вчитель основ здоров’я Барилко Т.П.)

       В теоретичній частині семінару з доповіддю та презентацією виступили вчителі основ здоров’я Подібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Муковіз О.В. та Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Савченко Л.Л.  Кожний учасник семінару мав змогу поспілкуватись з однодумцями і активно включитись в обговорення форм і методів організації уроків основ здоров’я.

          Розважив  гостей майстер-клас «Рухайся більше – проживеш довше».

        Учасники семінару  вдячні дирекції  школи,  керівнику РМО вчителів основ здоров’я  Барилко Т.М. за надану можливість обміну досвідом,  приємне спілкування,  високий рівень організації та проведення заходу.

          

                                                             


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень