A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум учителів історії та правознавства

Дата: 21.02.2018 16:39
Кількість переглядів: 4

        21 лютого 2018 року на базі Добрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів історії та правознавства на тему «Розвиток творчого потенціалу учнів на уроках історії шляхом впровадження інноваційних технологій».

       Синхронний урок з історії у 7 класі на тему «Освіта та архітектура Середньовіччя» провела Прач С.Ю., учитель історії та правознавства. Учасників семінару-практикуму вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, організація самостійної пошукової діяльності учнів, увага на розвиток їх мовлення.

       Досвідом роботи з теми поділилася з колегами учитель історії  та правознавства  Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Христоріз В.М., яка наголосила, що інноваційні технології  мають ефективно допомогти учневі  розкрити, розвинути особистісний потенціал та сформувати стійкі  компетентності, які необхідні при досягненні його життєвого успіху.

      Висвітлила презентацію досвіду роботи на тему «Розвиток творчого потенціалу учнів шляхом впровадження інноваційних технологій» Олійник О.П., вчитель Іваньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     Під час майстер-класу Прач С.Ю. «Організація гурткової роботи з правознавства. Брейн-ринг» вчителі відчули себе в іншій ролі, активно висловлювали думки, відповідали на запитання.

      Методист районного методичного кабінету  Мельник М.В. проаналізувала підсумки І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з історії та првознавства, участь педагогів у районній та обласній Інтернет-конференції, підсумки  конкурсу учнівських презентацій з історії «Юні історики Черкащини», присвяченому 80-річчю від дня народження В’ячеслава Максимовича Чорновола.   Завершився семінар обговоренням даної теми  та обміном  досвідом роботи.

                                     

 

                                    

                                                                    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень