A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти

Дата: 25.10.2018 16:43
Кількість переглядів: 4

       25 жовтня 2018 року в Подібнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району на тему «Модернізація науково-методичної роботи у закладі загальної середньої освіти в умовах трансформації освітнього процесу». Метою даного семінару стало:

    - актуалізація проблеми модернізації науково-методичної роботи в умовах запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»;

      - пошук оптимальних шляхів удосконалення діяльності організаторів методичної роботи в умовах трансформації освітнього процесу;

       - формування інноваційної культури заступників директорів закладів освіти; - здійснення обміну досвідом щодо проблемного питання.

     Заступник директора з навчально-виховної роботи Касянчук В.Ф. презентувала навчальний заклад та здійснила відеоекскурсію по школі. Представила роботу педагогічного колективу із проблеми впровадження науково-методичної роботи у закладі загальної середньої освіти в умовах трансформації освітнього процесу.

            Педагогами закладу було проведено:

         - інтегрований урок у 2 класі «Живопис. Художники-живописці. Осінь у творах художників і поетів. Осінні зміни в природі» (Єрмак Л.О., учитель початкових класів);

         - майстер-клас «Мандрівка періодичною системою» (Боднюк Л.І., учитель хімії).

         Культурогічний модуль, який складався з віртуально-краєзнавчої подорожі «Золота підкова Черкащини», представили учні та педагоги школи.

        У підсумковому модулі усі учасники семінару брали участь в діалозі, де ділилися враженнями про модернізацію науково-методичної роботи у закладі загальної середньої освіти в умовах трансформації освітнього процесу.

                                         

 

                                         


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень