A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

Дата: 26.04.2018 16:46
Кількість переглядів: 3

        25 квітня 2018 року на базі Іваньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізичної культури «Змагальний та ігровий метод, як засіб фізичного та психологічного розвитку дітей».

       Семінар відкрила методист РМК Килимниченко Ю.М., яка зосередила увагу присутніх на основних питаннях, які будуть розглянуті на семінарі. Під час практичного блоку семінару учасники переглянули урок вчителя фізичної культури Пилявського Андрія Михайловича у 6-А класі на тему «Варіативний модуль «Спортивні ігри» футбол»», де мали змогу побачити особливості застосування індивідуального та диференційованого підходу під час занять футболом.

       Також учитель фізичної культури Пилявський А.М. презентував власний досвід «Використання ігрового та змагального методу на уроках фізичної культури. Хмарні технології» та наголосив на обов’язковому формуванні в учнів здоров’язбережувальної компетентності  як готовності самостійно вирішувати завдання, пов’язані з підтримкою, зміцненням та збереженням здоров’я, як свого так і оточуючих.

      Методист РМК Килимниченко Ю.М. підвела підсумки районних змагань проведених у 2017-2018 н.р., а також проаналізувала підсумки проведення зональних обласних змагань і звернула увагу на важливості дотримання Положення про проведення XXIV обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти.

    Гучок О. С., вчитель фізичної культури Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.–гімназія» підготував виступ на тему «Диференційований підхід на уроках фізичної культури з урахуванням фізичної підготовленості та здоров’я школярів».

      Фінальною частиною семінару стала товариська зустріч з баскетболу між вчителями фізичної культури району, де було продемонстровано майстерність, злагодженість, волю до перемоги.

         Під час підведення підсумків семінару методист РМК Килимниченко Ю.М. провела анкетування серед учителів фізичної культури з метою вдосконалення їх фахової майстерності.

         

         


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень