A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум працівників психологічної служби

Дата: 11.12.2019 16:49
Кількість переглядів: 4

Відповідно до плану роботи Маньківського районного методичного кабінету 11 грудня 2019 року на базі Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся районний семінар-практикум працівників психологічної служби з теми «Застосування арт-терапії з дітьми в умовах освітнього процесу».

Майстер-клас на тему:  «Особливості арт-терапії як методу роботи з дітьми», Левченко Т.П., практичний психолог Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія».

У ході проведення семінару-практикиму  практичний психолог Маньківського НВК  Левченко Т.П. провела корекційно-розвиваюче заняття з першокласниками з використанням методів манко терапії  та інтерактивне заняття з елементами арт-терапії «Використання кульок орбіз в методиці подолання дитячих страхів».

 Цікавим пройшо тренінгове заняття «Прояви боулінгу в учнівському середовищі у 7 класі», Левченко Т.П., практичний психолог Маньківського НВК.

Присутні на семінарі відмітили високу результативність та практичність проведених заходів, які пройшли у творчій атмосфері. Всім учасникам надані методичні матеріали.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень