A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Інтернет - конференція на тему: «Інноваційні форми виховної роботи в контексті Нової української школи»

Дата: 05.02.2019 18:10
Кількість переглядів: 10

       Повідомляємо, що відповідно до плану роботикомунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» у лютому - березні 2019 року на Черкаському освітянському порталі (сайт КНЗ ЧОІПОПП Черкаської обласної ради) буде проходити науково-практична Інтернет - конференція на тему: «Інноваційні форми виховної роботи в контексті Нової української школи».

      До участі в Інтернет - конференції запрошуються методисти районних, міських методичних кабінетів, заступники директорів шкіл з виховної роботи, педагоги-організатори та педагогічні працівники, які мають теоретичні напрацювання та досвід роботи із зазначеної проблеми. Статті для участі в Інтернет – конференції необхідно надсилати до 18 березня 2019 року на адресу: bunava12@ukr.net.

         Матеріали Інтернет - конференції будуть розміщенні 3 квітня 2019 року на Черкаському освітянському порталі (у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи»). Учасники, статті яких будуть розміщенні на сайті, отримають сертифікати.

             Вимоги до оформлення статті:

          Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, всі поля – 2 см, редактор Word. Документ зберегти в форматі MS Office 2003 (*.doc).

      На першому рядку у правому куті – ім’я, по-батькові та прізвище автора (повністю), посада, повна назва школи (напівжирними літерами) з зазначеним підпорядкування (згідно печатки школи). На наступному рядку друкується назва статті (відцентрована, великими напівжирними літерами). Через один рядок – курсивом анотація (3-4 рядки) українською мовою. Через півтора рядка – основний текст статті.

            Після тексту статті обов’язково подається список використаних джерел. За зразком:

Бех І.Д. Національна ідея в становленні громадянина – патріота України: програмно-виховний контекст / І.Д.Бех, К.І.Чорна. – Київ: Національна академія педагогічних наук Украіни, 2014. – 48с.

Бугайчук, Н.В. Як діяти в умовах інформаційної війни: Практичне заняття для старшокласників з елементами тренінгу / Н.В. Бугайчук // Шкільний світ. — 2016. — №17(верес.). — С. 27-31.

Сайт МОНУ. «5 лютого в школах пройдеакція #STOP_SEXтинг та урок для підлітків «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?»[Електронний ресурс]. – Режим доступу:https://mon.gov.ua/ua/news/5-lyutogo-v-shkolah-projde-akciya-stop_sexting-ta-urok-dlya-pidlitkiv-intimni-selfi-v-interneti-zhart-chi-nebezpechnij-rizik

         Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком: [3, с.175] – перша цифра – порядок джерела у списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті 4-8 сторінок.

         Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень