A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Другий етап підготовки директорів закладів загальної середньої освіти району

Дата: 16.01.2019 19:04
Кількість переглядів: 5

       Повідомляємо, що на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2018 №1392 «Про затвердження Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції  «Нова українська школа»,  наказу КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» від 07.01.2019  № 07/01-06 «Про внесення змін до Програми підвищення кваліфікації директорів закладів освіти області з питань підготовки до роботи в умовах Нової української школи» 06.02.2019 р. на базі Жашківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 за адресою: м. Жашків, вул. Миру, 1-А, відбудеться семінар – практикум для директорів закладів освіти Маньківського району. Початок роботи – 9:30.  Завершення – 16:00.

       Програмою підвищення кваліфікації передбачено виконання директорами закладів загальної середньої освіти району творчої роботи на тему «Особливості побудови організаційної культури закладу освіти, сфокусованої на розвиток кожного учня», яку до 01 лютого 2019 року необхідно надіслати за адресою: dzocherk@ukr.net

       Під час реєстрації на семінар-практикум директори закладів загальної середньої освіти району повинні пред’явити документ, що засвідчує особу, а також 2 роздрукованих електронних сертифіката:

       1) про опанування дистанційного загального курсу для вчителів НУШ на платформі ED-ERA;

       2) про опанування курсу «Управління школою. Практикум».

       Це є необхідною умовою для отримання документа про підвищення кваліфікації встановленого зразка.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень