A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Які предмети ЗНО обрати вступнику в 2019 році?

Дата: 28.01.2019 19:17
Кількість переглядів: 4

   Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться вже 5 лютого. Освіта.ua пропонує майбутнім учасникам тестування можливість визначити перелік необхідних тестових предметів, результати яких вони зможуть використовувати при вступі до закладу вищої освіти у 2019 році, виходячи з обраної спеціальності.

             У 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які планують вступати до вишів України, проводиться з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та однієї з іноземних мов за вибором: англійської, німецької, французької та іспанської.

     Для вступу до закладу вищої освіти на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра абітурієнт має подати сертифікати ЗНО з трьох конкурсних предметів.

          Також у 2019 році прийматимуться сертифікати 2017, 2018 та 2019 років, окрім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати сертифікати з англійської, французької, німецької або іспанської мов за 2018 або 2019 роки.

      Конкурсні предмети, з яких вступник має надати сертифікати ЗНО, визначені Умовами прийому до вищих навчальних закладів у 2019 році, в залежності від спеціальності, обраної абітурієнтом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень