A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум "Розвиток творчої самостійності учнів засобами інтерактивного навчання в контексті Нової української школи"

Дата: 04.12.2018 20:59
Кількість переглядів: 7

       04 грудня 2018 року на базі Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся районний семінар-практикум вчителів російської мови та зарубіжної літератури на тему: «Розвиток творчої самостійності учнів засобами інтерактивного навчання в контексті Нової української школи». 

        Увазі вчителів був представлений відкритий урок у 6 класі на тему: «Динаміка образу Скруджа, причини його духовного переродження за твором «Різдвяна пісня в прозі» Чарлза Діккенса»», який провела вчитель зарубіжної літератури Шепеляк Яна Василівна. Учні разом із вчителем протягом 45 хвилин дарували радість та насолоду, змушували замислитись над сенсом життя.

                                               

         Цікавий та змістовний тренінг «Інтерактиви як засіб розвитку творчої особистості учителя й учня» провела заступник директора школи з навчально-виховної роботи Демченко Людмила Михайлівна. Учасники тренінгу натхненно працювали, демонстрували вміння працювати разом у групі, дослуховувались до думки іншого, висловлювали свої думки, виявляли творчі здібності.

                                                                                   Досвідом роботи з теми «Покоління Z (нові підходи до навчання та виховання сучасного школярства)» поділилася заступник директора школи з навчально-виховної роботи Письменна Олена Миколаївна.

                                                                       

            Левченко Тетяна Павлівна, практичний психолог надзвичайно цікаво провела з учителями психологічний аутотренінг «Як побороти стресові ситуації».

                                                

           Завідувач районного методичного кабінету при відділі освіти Трунденко Інна Петрівна ознайомила присутніх з підсумками І і ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з російської мови і літератури у 2018-2019 навчальному році.

        Вчителі району мали змогу відвідати виховний захід «Ювілейний батл» для учнів 10-11 класів, який підготували учителі зарубіжної літератури Шепеляк Яна Василівна, П’ятецька Оксана Миколаївна, Левченко Тетяна Павлівна. У заході брали участь учні школи, звучали поезії та пісні.

                                                

          «Круглий стіл» став підсумком роботи учасників семінару – практикуму. Усі присутні дійшли до висновку, що тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі своїх вихованців найбільші скарби – душевність, людяність, порядність.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень