A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Участь у Дні відкритих дверей в УДПУ

Дата: 27.11.2018 21:46
Кількість переглядів: 8

       23 листопада 2018 року 28 учнів 11 класів з Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Маньківського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія" прибули в Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на День відкритих дверей, програма якого була досить насичена.

       Для учнів було проведено цікаву і корисну лекцію «Успішний абітурієнт – 2019», під час якої знайомили з особливостями та новаціями вступної кампанії 2019 року (права та обов’язки абітурієнта, ДПА у формі ЗНО, знайомство з регламентом пункту тестування, система оцінювання ЗНО, вагові коефіцієнти, пріоритети, характеристика фіксованого державного замовлення та технології широкого конкурсу). Проведено експрес-курси підготовки до ЗНО з української мови, історії України, біології, географії, хімії, англійської мови.

       Координатори з профорієнтаційної роботи презентували майбутнім вступникам освітні програми за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр». Зацікавили гостей університету і презентації програм подвійного диплома, зокрема, безкоштовне паралельне навчання в партнерських навчальних закладах.

         Важливим етапом заходу стали зустрічі вступників із деканами факультетів, директором інституту, координаторами з питань профорієнтації, представниками приймальної комісії, науково-педагогічними працівниками та студентами університету.

        Учні отримали відповіді на усі запитання щодо вступної кампанії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень