A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Літні мовні табори – 2018

Дата: 25.05.2018 23:53
Кількість переглядів: 6

      Володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції. Без знання іноземних мов немає ні сучасної науки, ні вищої освіти. Один із нестандартних підходів для забезпечення якісного навчання дітей мовам та здійснення позакласної роботи – це створення літніх таборів з іноземних мов.

          По закінченню 2017-2018 навчального року учні зможуть вдосконалювати свої мовні навички у 12 мовних таборах. В програмі роботи літнього мовного табору враховано широкий спектр лексико - граматичного матеріалу, мовного матеріалу за тематикою, що відповідає  чинній програмі іноземних мов та потребам часу. У результаті ми отримаємо учня, який вирішує задачі, взаємодіє з іншими та задіяний в творчому процесі. У рамках інших напрямів учні створюватимуть  програми, завдяки яким отримають знання та вміння критично осмислювати політичні та соціальні питання та зважувати докази, навчаться обирати майбутню професію усвідомлено, а також поглиблять свої знання про те, що таке здоров’я й сприятимуть здоровому способу життя. 

         Літні мовні табори дадуть учням можливість не лише вдосконалити свої мовленнєві компетенції, а й отримати новий цікавий досвід та можливість застосувати свої знання на практиці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень