A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

Переможці обласного конкурсу МАН

        17-18  лютого  2024  року  проходив   ІІ  етап  Всеукраїнського  конкурсу-захисту   науково-дослідницьких   робіт  учнів-членів  Малої  академії   наук,    в  якому   взяли  участь   двоє  учнів-членів   Малої   академії      наук   Маньківського   ЦДЮТ, МАН : Довбуш  Андрій,   учень  11  класу  Молодецького  закладу  загальної   середньої   освіти  І-ІІІ  ступенів,   та   Ярова   Олександра,   учениця   11   класу   Маньківського   закладу   загальної   середньої   освіти  І-ІІІ  ступенів  №1. 

08:52 20.02.2024

Інформаційний реліз для вчителів історії

 15 лютого 2024 року онлайн проведено інформаційний релізу для вчителів історії на тему «Історія рідного краю. Моделювання уроків  з навчального курсу «Моя Черкащина».  Досвідом роботи  поділилася Шевченко Ірина Юріївна «Сучасні технології на уроках історії у 5-6 класах за програмою НУШ». Вона практично показала можливості використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та штучного інтелекту на уроках історії в умовах змішаного навчання. Детально ознайомила учасників з можливостями роботи віртуальної екскурсії, модельні карти. Учасники інформаційного релізу ознайомилися з електронними версіями підручників з історії для 7 класу.

15:13 15.02.2024

Отримано підручники для 5- 6 класів

9 лютого отримано від ТОВ "Черкаси книга"  підручники для 5 класу: мистецтво, англійська мова, технології, вступ до історії та громадянської освіти та для 6 класу географію та інформатику. Загальна кількість - 1512 примірників.  

12:22 15.02.2024

Про результати ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

01 лютого відбулася обласна олімпіада з біології, у якій взяли участь Безверха Аріна, учениця 10 класу Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 та Ткаченко Яна, учениця 11 класу Молодецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. За підсумками олімпіади  Безверха Аріна та Ткаченко Яна  посіли ІІ призове місце.

15:03 06.02.2024

Про результати участі в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури

 26 січня відбулася обласна олімпіада з української мови та літератури, у якій взяв участь Довбуш Андрій, учень 11 класу Молодецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради. За підсумками олімпіади Андрій посів ІІІ призове місце.

09:31 31.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень