A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

ПРИЙНЯТО НОВИЙ ЗАКОН “ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ”

       Педагогічна інтернатура, контракти для директорів та вчителів на пенсії, учнівське самоврядування, можливості для створення справжньої старшої профільної школи, можливість для учнів обирати свою освітню траєкторію, фінансова автономія шкіл, більше можливостей для професійного зростання та збільшення зарплат вчителів. Все це та інші новації передбачає новий Закон “Про повну загальну середню освіту”, що був прийнятий Верховною Радою України 16 січня 2019 року. Документ підтримали 327 народних депутатів.

22:12 20.01.2020

Нарада керівників закладів освіти

     Відділом освіти Маньківської райдержадміністрації проведена нарада директорів закладів освіти з питання впровадження системи НАССР в закладах освіти та ліцензування медичних кабінетів, куди були запрошені медичні сестри та кухарі закладів освіти. В.о. начальника районного управління Держпродспоживслужби Юрченко В.П.  у презентації розповів про функції та повноваження Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.  Особлива увага приділялася питанню впровадження та роботи системи НАССР в закладах освіти, аналізу виробничих процесів на харчоблоках, розробленню відповідних  документів.

11:22 15.01.2020

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Днями на базі Нестерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум за темою "Зміни в освіті як фактор оновлення змісту й форм методичної роботи". У ході семінару його учасники ознайомилися з досвідом методичної роботи школи з означеного питання, відвідали фрагменти уроків у 2 та 11 класах, стали учасниками методичного воркшопу.

10:01 24.12.2019

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади вчителя – логопеда та вчителя – дефектолога ІРЦ

      Комунальна установа «Інклюзивно - ресурсний центр» Маньківської районної ради Черкаської області, яка знаходиться за адресою вул. Шевченка, 19, смт Маньківка, Черкаська область оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя – логопеда та вчителя – дефектолога.

16:12 23.12.2019

Районний семінар-практикум вчителів трудового навчання

Днями  на базі Вікторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області відбувся районний семінар вчителів трудового навчання   на тему «Компетентнісний підхід до навчання учнів на уроках трудового навчанн».

09:06 18.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень