A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

РАЙОННИЙ СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ

Дата: 16.11.2018 08:48
Кількість переглядів: 4

        14 листопада 2018 року на базі Нестерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів біології «Використання квест-технологій для формування ключових компетентностей сучасного вчителя».

       Семінар відкрила методист РМК Килимниченко Ю.М., яка зосередила увагу присутніх на основних питаннях, які були розглянуті на семінарі, а також на головному  питанні сьогодення в системі нової освіти – опанування учнями вмінь і навичок саморозвитку особистості, що значною мірою досягається шляхом впровадження інноваційних технологій організації процесу навчання.

    Учасники семінару відвідали інформаційно-пізнавальну хвилинку «У світі природи», а також взяли участь у майстер-класі «Мінливість: її форми та значення», що проходив у формі квесту. Педагоги  отримали позитивні емоції і незабутній досвід, проходячи біологічними стежинами і знаходячи відповіді на поставлені питання.

     У ході семінару виступили Боднюк Л.І.  «Використання сучасної біологічної номенклатури в освітньому процесі», а також керівник РМО Нікітченко Я.А. «Ігрова діяльність школярів як засіб розвитку природничих компетентностей».

       Завершальним етапом семінару був тренінг «Розвиток творчої майстерності вчителя».

       Присутні відмітили високу результативність та практичність проведеного семінару, який пройшов у творчій атмосфері.

 

                  

 

                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень